Rekommendationer

”Att jobba med Anders och Ove är som att ha den ultimata schweiziska armékniven tryggt i fickan. Alltid tillgängliga och de har alltid ett verktyg de kan ”fälla ut” som löser situationen. Helt enkelt suveräna”
Lars Treser
VD, Biljouren
”JS Konsult AB hjälpte oss och vår verksamhet att gå från att arbeta mot en lokal server till att arbeta i molnet. Övergången var helt friktionsfri, professionell och pedagogisk. Att det dessutom gick väldigt snabbt fick vi på köpet. Vi har även fått hjälp med att upprätta betydligt bättre trådlös uppkoppling på hela kontoret. JS Konsult AB visade på en väldigt god förmåga att förstå vår affärsmodell och arbetsmetodik, därefter presenterades tekniska möjligheter och lösningar som var över vår förväntan. Vi får löpande hjälp med stort och smått och är supernöjda.”
Jakob Lindquist
Citadellet Bolagsservice AB
”Armada Fastighets AB har hittat den perfekta IT-konsulten i JS Konsult AB, de är lyhörda för våra behov av snabb service, kunnighet och förståelse för just våra frågeställningar och problem”
Lise-Lotte Billborn
Förvaltningschef/vice VD, Armada Fastighets AB
”Anders Sjöman på JS Konsult har arbetat tillsammans med oss på Alcea Redovisning sedan 2012. Han ansvarar för hela vår tekniska miljö, framförallt avseende datorerna, men även när det gäller t.ex. telefoni är han den vi vänder oss till. Det som jag främst vill lyfta fram är hans förmåga att agera proaktivt, jag känner att han har kontroll över vad som behöver göras och när, vilken underlättar mitt jobb betydligt. En annan av hans bästa egenskaper är hans tillgänglighet, jag har hittills aldrig varit med om att han inte återkopplar nästan omedelbart. Lägg detta till att han dessutom är en trevlig och social person, som lätt smälter in i gruppen, så har vi en vinnare.

Jag kan varmt rekommendera JS Konsult som IT-PARTNER till andra företagare.”
Catarina Haag
Delägare, ALCEA Redovisning AB
”Vår klinik bytte IT-leverantör från en stor central organisation till Anders Sjöman på JS Konsult i 2017. Resultatet har blivit lägre kostnader, snabb på platsen, service vid akuta ärenden och ett öppet, kreativt samtalsklimat om lämpliga IT-lösningar för vårt företag.”
Lars Degerfedlt
Stockholm Norr Fysio & Gym
”JS Konsult IT-PARTNER är snabba, kompetenta, flexibla och proaktiva. Ni har en god kännedom om vår verksamhet och har hög förståelse för vårt behov. ”
Mikael Kjellman
Grundare, Skincity
”Vi har anlitat Anders Sjöman på JS Konsult under flera år för att ansvara för vår IT-infrastruktur. Anders uppdrag innebär allt från att konfigurera nätverk i våra kommersiella fastigheter till att rädda kraschade hårddiskar och hantera våra internetdomäner och e-postadresser.

Anders är mycket kunnig och lösningsorienterad samtidigt som han är noggrann, alltid i tid och lyckas skapa långsiktigt hållbara lösningar.”
Julius Hefte
VD, Basella AB
”Jag har sedan jag startade bolaget för 10 år sedan anlitat Anders Sjöman som IT-PARTNER. Han har hjälpt till med allt som har med datorer, dataprogram, säkerhetskopiering, uppdateringar, mail etc. att göra.

Jag är enormt nöjd med den service och support som JS Konsult tillhandahåller.”
Rebecka Zetterström
VD, AcceZ Redovisning AB